Helsingebygdens kör -

lyhyt yhteenveto

Tarjolla kielikylpyä mukavassa porukassa, laadukkaan kuoromusiikin ohella!

 

Helsingebygdens kör (HBK) on vuonna 1896 perustettu, Tikkurilassa toimiva sekakuoro.  Ohjelmisto kattaa kuoromusiikin tyylilajeja laidasta laitaan.  On perinteisiä kuoroteoksia, suurten säveltäjien suurteoksia, suomalaista ja ruotsalaista kuoromusiikkia, populaarimusiikkia, uudempaa ja vanhempaa - kielestä riippumatta. Kuoron johtajana toimii Marcus Söderström. 

Toimintamme koostuu kuoroleireistä, -päivistä, -matkoista sekä kotimaassa että ulkomailla ja tietenkin pienistä ja suurista konserteista joista jokavuotisena perinteenä kevät- sekä joulukonsertit. Yhdessäolo on meille tärkeää ja tämän takia päätämme aina kauden konsertin jälkeiseen karonkkaan. Lisäksi käymme yhdessä mm. teattereissa ja konserteissa.  Tavoitteemme on tarjota laadukasta kuoromusiikkia ruotsinkielisessä ympäristössä sekä houkuttelevaa ja hyvin organisoitua kuorotoimintaa. Kevään 2019 kohokohdat ovat viikonloppuleiri maaliskuussa, pizzantuoksuinen ja -makuinen minikonsertti Pizza & Pop toukokuun alussa sekä kevätkonsertti "To My Love", joka pidetään toukokuun lopussa kulttuuritalo Martinuksessa.  Kilpailumatka tehtiin Barcelonaan v. 2017 syksyllä. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 18.30 - 21.30  Helsinggård nimisessä nuorisoseuratalossa, Tikkurilan aseman läheisyydessä.

Kuoro hakee nyt uusia laulajia riveihinsä, kaikkiin äänilajeihin. Lisää tietoa kuorosta ja sen toiminnasta löytyy näiltä kotisivuilta  tai ottamalla yhteyttä kuoronjohtajaan.